γράψε για μένα

Γεια σας!

Χαίρομαι που επισκεφτήκατε το ιστολόγιό μου και ενδιαφέρεστε για τη δυνατότητα δημοσίευσης ενός άρθρου. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε ολόκληρη τη σελίδα, καθώς εξηγεί ξεκάθαρα τις πολιτικές, τη διαδικασία υποβολής και τον τύπο περιεχομένου που αποδεχόμαστε.

Σας προσφέρω να δημοσιεύσετε ένα ενδιαφέρον θεματικό άρθρο στον ιστότοπό μου. Πριν υποβάλετε αίτηση για δημοσίευση, σας συνιστούμε να διαβάσετε τους κανόνες δημοσίευσης για να προετοιμάσετε ένα καλό και χρήσιμο άρθρο για τους αναγνώστες.

Απαιτήσεις δημοσίευσης:

 1. Μοναδικό: Το άρθρο πρέπει να είναι 100% πρωτότυπο περιεχόμενο και να μην έχει δημοσιευτεί πουθενά στο παρελθόν. Η λογοκλοπή δεν θα επιτρέπεται. Δεν θα δημοσιεύσω οτιδήποτε έχει ήδη αναρτηθεί αλλού.
 2. Μήκος: Το μήκος του άρθρου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1200-1500 λέξεις ή περισσότερες. Διατηρώ το δικαίωμα να επεξεργαστώ την ανάρτηση με οποιονδήποτε τρόπο.
 3. Φωτογραφία: Θα πρέπει να προστεθούν εικόνες, γραφήματα, γραφήματα κ.λπ. στο άρθρο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε παραπομπές με την κύρια πηγή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο εικόνες από το Pixabay και χωρίς πνευματικά δικαιώματα.
 4. Ποιότητα περιεχομένου: Το άρθρο πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και θα πρέπει να εκτελέσετε τη συνεισφορά σας μέσω του Grammarly και του Hemingway για να διασφαλίσετε ότι η συνεισφορά είναι γραμματικά σωστή και ευανάγνωστη.
 5. Παρουσίαση: Ελπίζω να μπορείτε να γράψετε το άρθρο στη σωστή μορφή με τίτλους (με κεφαλαία γράμματα) και συνδέσμους. Όλα τα άρθρα πρέπει να υποβάλλονται σε μορφή docs.google.com με σήμανση HTML έτοιμη για δημοσίευση.
 6. Θέμα: Τα θέματα των άρθρων πρέπει να είναι σχετικά με το ιστολόγιό μου.
 7. Συνάντηση: Δεν υπάρχουν προθεσμίες, αλλά υποθέτω ότι γράφετε στην ώρα σας και διατηρείτε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.

Σε αυτήν την περίπτωση, το άρθρο δεν μπορεί να γίνει δεκτό για δημοσίευση:

 1. Άρθρα για θέματα αντίθετα με το νόμο ή που θα μπορούσαν να παραπλανήσουν τον αναγνώστη ή να βλάψουν την υγεία του (καζίνο, ναρκωτικά, βίαιο περιεχόμενο κ.λπ.). Έχω το δικαίωμα να αρνηθώ τη δημοσίευση ενός άρθρου εάν θεωρώ ότι το άρθρο είναι ακατάλληλο για δημοσίευση λόγω του περιεχομένου ή του θέματος του άρθρου.
 2. Εάν το άρθρο έχει αντιγραφεί από άλλον ιστότοπο (διφορούμενο περιεχόμενο).

Πώς γράφω για τον εαυτό μου;

Στείλτε μου μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]

Στην επιστολή γράψτε:

 1. Ποια εταιρεία εκπροσωπείτε και ποιος είναι ο ιστότοπός σας;
 2. Το θέμα του άρθρου που θέλετε να δημοσιεύσετε και μια σύντομη περιγραφή του.
 3. Εάν σκοπεύετε να συμπεριλάβετε συνδέσμους, αναφέρετε κάθε σύνδεσμο στόχο που θα συμπεριλάβετε (URL και κείμενο αγκύρωσης για κάθε σύνδεσμο) (μέγιστο 1-2 σύνδεσμοι ανά άρθρο).
 4. Στείλτε μου μερικά παραδείγματα άλλων άρθρων που έχετε δημοσιεύσει στο παρελθόν.

Οι τιμές και οι όροι δημοσίευσης θα σας κοινοποιηθούν κατόπιν αιτήματός σας.

Περιμένω το γράμμα σας.